Tilbake
/
Et rent inneklima

Et rent inneklima

Mitsubishi Electric jobber kontinuerlig med å videreutvikle løsninger for et rent og sunt inneklima.

Filter

Mitsubishi Electric jobber kontinuerlig med å videreutvikle våre filterfunksjoner. Med Kaiteki har vi oppgradert vårt elektrostatiske og plasmabaserte filtersystem, Plasma Quad Plus. Filteret sørger for å holde ditt innemiljø fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg, allergener og det tar unna mikroskopiske partikler mindre enn 2,5 mikrometer. For å visualisere er dette partikler mindre enn 4% av bredden til et hårstrå!

Kaiteki sikrer et renere inneklima og økt komfort for de som oppholder seg i rommet.

Dual Barrier Coating

En vesentlig oppgradering er Kaitekis unike beskyttelsesbelegg Dual Barrier Coating, som er tilført med toppmoderne beleggteknologi. Belegget beskytter maskinens innedel, mer spesifikt varmeveksler, viftehjulet og luftkanalen bak viftehjulet slik at skitt og støv ikke fester seg. Dual Barrier Coating forenkler vedlikeholdet av din innedel, sikrer et bedre innemiljø og en konstant ytelse og effekt over tid.

Få gratis befaring!

Ønsker du befaring fra en autorisert forhandler?

En autorisert forhandler vil gi deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best. Og kjøpt trygt fra en autorisert forhandler!

    Ved å klikke send godtar jeg KAITEKI's personvernvilkår