Tilbake
/
Varmekapasitet

Varmekapasitet

Kaiteki har en kraftfull og energieffektiv kompressor.

Kaiteki er testet i et uavhengig laboratorium helt ned til -35°C. Og ved fabrikkgarantert varmekapasitet ned til -25°C, leverer Kaiteki en COP på hele 2,0 og dertil utrolige 3100 W. Noe som tilsvarer varmen du får fra tre standard panelovner.

Med SCOP 5,2 (årsvarmefaktor), produserer Kaiteki 5,2 ganger mer varme målt opp mot elektrisk oppvarming. Kaiteki gir deg mulighet til å kutte vesentlig i kostnader for oppvarming!

Kaiteki er også en suveren aircondition med SEER (gjennomsnittlig kjølefaktor) på 10,5. Dette gjør at kjølekomfort blir rimelig på varme sommerdager.

Vårt miljø er viktig! All denne kraft i sin stilfulle innpakning går på ingen måte i kompromi med Mitusbishi Electrics fokus på viktige miljøhensyn. Maskinen er klassifisert med A+++ og den nye kompressoren benytter kjølemediumet R32 som gir lavere GWP verdi og er bra for miljøet.

Få gratis befaring!

Ønsker du befaring fra en autorisert forhandler?

En autorisert forhandler vil gi deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hvilken modell som dekker dine behov best. Etter befaringen vil du motta et uforpliktende tilbud for varmepumpen, inkludert montering.

Finn ut hvor mye du kan spare og hvilken farge som passer best. Og kjøpt trygt fra en autorisert forhandler!

    Ved å klikke send godtar jeg KAITEKI's personvernvilkår